Omgeving

In de omgeving van Aurignac / La Peyrouliere is veel te doen. Je kunt vanuit het huis mooie wandelingen maken op goed verzorgde paden in de omgeving. Mountainbiken kan heel goed op de vele wandelpaden, aangezien het overal bijzonder rustig is. Zwemmen en vissen mogelijk in verschillende meren. Verder zijn op korte afstand mooie dorpjes en stadjes te bezoeken, zoals Lauzerte, Montcuq, Moissac, Agen, Cahors. Iets verder, maar goed te doen: Toulouse, Montauban. Zie ook informatie op onze pagina met links.

Het dichtstbijzijnde meer is op 5 minuten rijden (of 10 min per fiets) en is heel rustig, het Lac de Fontbouysse (zie onderstaande foto). Erg mooi om te vissen, zwemmen wordt minder op prijs gesteld. Het is wel vanaf de weg een stukje wandelen, tenzij u een auto heeft die het toegangspad aan kan.

Iets verder, richting Montaigu de Quercy, ligt een meer met een meer toeristische bestemming: Montaigu plage. U betaalt daar tijdens de zomer een klein bedrag aan parkeergeld/toegang.

Op 15 minuten rijden is een prachtig meer waar bijna niemand komt, La Combe de la Molle bij Roquecor. Goed voor zowel zwemmen als vissen.